Verslag Anja Damhuis Synthese;

Een “kleine”  indruk van een “grote dag ”                             

De Torrekoel Kronenberg (11-11-2017)

Weer een goede samenwerking met de vele lokale vrijwilligers en ondernemers. De sponsoring is geweldig .  Het wordt steeds meer gedragen door de gemeenschap. Echt een voorbeeld zoals we het graag willen! Kiezen voor een opzet waarbij ondernemers zelf hun hapjes/ drankjes aanbieden Bereidheid van ondernemers is groot. Toneelclub 60+ uit Horst voeren 2 stukjes op. Vrijwilligers Torrekoel willen zich weer inzetten , vrijwilligers uit America zijn aanwezig + Hay Mulders als Dagvoorzitter en vrijwilligers uit Sevenum, Grubbenvorst , Meerlo en Horst.

Totaal 25 + 6 leerlingen groep 8 van de Kroevert in Kronenberg. Wendy heeft aanbod van ondernemer van cadeaubon van 250 euro voor woningaanpassingen. Ellis informeert bij gebiedsteam.

De Dag zelf is een aaneenschakeling van lekker eten en drinken aangeboden door de vrijwilligers, de Dagvoorzitter heeft de “handen vol” aan tekst en uitleg gezien de foto’s die gemaakt worden,  ook door een vrijwilliger. Na afloop de blije en warme bedankjes daar doen wij het voor.

Opzet en mede -uitvoering Wendy v.d. Rijdt – Philipsen ( Synthese) en Mien Klaassen – Sijbers ( Burger Advies Raad- Synthese)